Blomma som symbol för personlig assistans
Blomma som symbol för personlig assistans
Ring oss!

072 - 00 415 00

Lediga tjänster

Inga lediga tjänster just nu

För närvarande har vi inga lediga tjänster eller vikariat, men du är varmt välkommen att lämna in en intresseanmälan där du berättar lite om dig själv och dina kvalifikationer. Vi kommer då ha dig i åtanke när vi behöver rekrytera.

Ansökan skickas med E-post till: info@alfema.se

Dessa tjänster kan du söka nu

Här nedan hittar du de lediga tjänster som du kan söka nu. Klicka på respektive jobb för att få mer information och för att söka. Kom ihåg att vi måste ha din ansökan senast sista ansökningsdag. Ansökan skickas med E-post till: jobb@alfema.se

Sprallig hästintresserad tjej söker avlösare - Referensnummer: 201837

ANSTÄLLNING: Deltid SISTA ANSÖKNINGSDAG: 2018-11-07

Att arbeta på ALFEMA Care innebär förutom ett spännande och utmanande arbete som personlig assistent, även att du får möjlighet att utveckla dig själv genom att gå de kurser och utbildningar som arbetet kan kräva. Hög kompetens hos vår personal skapar trygghet för våra kunder. Vi är kända för att ta hand om våra anställda på bästa sätt.

Bra att veta: Utdrag ur belastningsregistret

Enligt lagen (2010:479) om registerkontroll av personal som utför vissa insatser åt barn med funktionshinder krävs ett registerutdrag från Rikspolisstyrelsens belastningsregister. Innan anställning måste du kunna visa upp ett utdrag från belastningsregistret.

För att beställa ett utdrag ur belastnings-registret kan du följa länken: BLANKETT 442.3

login
inforuta
login